musical

Paul Groot, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, e.a.

Company


za 2 mei 2020  

20:00 uur

Afgelast


De voorstelling Company van PIT Producties wordt geannuleerd. Het bestuur van PIT Producties heeft besloten om de voorbereidingen met directe ingang stop te zetten door tegenvallende kaartverkoop. Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. 

Op zijn vijftigste verjaardag lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol; mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben. Toch is Robert - Bobby voor vrienden - nog steeds single. Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen en staan vol in het leven. Maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ís de Robert op die selfies eigenlijk? 

Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu een complete meltdown dreigt?

'Company' is de met maar liefst vijf Drama Desk Awards en zes Tony’s bekroonde Broadwayhit van Stephen Sondheim. PIT Producties, eerder verantwoordelijk voor de succesvolle Sondheimproducties 'Into the Woods' en 'Putting It Together', presenteert deze midlife-musical met een topcast en live orkest.

Website: Stichting PIT Producties

Cast: Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, Jolanda van den Berg, Marcel Visscher, Carlos de Vries, Frank van Hengel, Sophie Veldhuizen, Tjebbo Gerritsma, Juda Goslinga, Sytske van der Ster en Hilke Bierman

Regie: Gerardjan Rijnders

Producent: Esther Maas, PIT Producties

Vertaling: Jeremy Baker

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: