cabaret

Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen


wo 3 oktober 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Droogkomische, volstrekt eigen kijk op de onbegrijpelijkheden van het leven

Wat zegt het over mensen als zij een spiegel op het toilet hebben hangen? En wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? Waar zit de ‘meelulspier’? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? 

In haar vierde voorstelling 'Om mij moverende redenen' zal Paulien Cornelisse in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

“In haar nieuwe show laat Cornelisse als vanouds haar prettig gekantelde blik vallen op alledaagse onbenulligheden die in haar universum grote proporties kunnen aannemen. (…) Hilarische anekdotes levert dat op.” | TROUW ★★★★

Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, en ‘De verwarde cavia’. 

Website: Paulien Cornelisse

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Stoofpotje voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Karma's Keuken. Op het menu staat een stoofpot in Neerlands Spraakwater met zoete aardappel frietjes en een frisse salade. 

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: