cabaret

Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing

Hehobros On Tour


wo 13 november 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in!

Pepijn (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig. De een hetero, de ander homo.

Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie. De mannen stellen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen.

"Na het zien van de internetserie wilde ik niets liever dan deze twee talentvolle jonge makers begeleiden met hun gezamenlijke theaterdebuut” - Regisseur Leopold Witte

Website: Bos Theaterproducties

Regie: Leopold Witte

Tekst en spel: Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

De specialiteit van vandaag:
Runderstoofpot "Scouse" uit Liverpool met heerlijke groenten van het seizoen. Vega's genieten van een goed gevulde kaasfondue van kazen van kaashandel "op de Brink".

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Specialiteit van de dag

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: