cabaret

Peter Pannekoek

DNA


vr 7 april 2023   Grote zaal

20:00 - 21:30 uur

Wachtlijst


za 8 april 2023   Grote zaal

20:00 uur

Wachtlijst


Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst geven?

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’, het Algemeen Dagblad schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn op Oudejaarstroon’ en met Pauperkabouter introduceerde hij een nieuw landelijk begrip. 

Eerder won Peter met zijn programma 'Later was alles beter' de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.

LET OP: Voor deze voorstelling zijn alleen Smart Secure Tickets beschikbaar. Wij raden je aan om de Ticketmatic App te downloaden  (AppStore of Playstore) voor je kaarten gaat aanschaffen.

Wij verkopen in samenwerking met ons ticketsysteem Ticketmatic deze extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan.

Voor deze voorstelling zijn alleen Smart Secure Tickets beschikbaar. Wij verkopen in samenwerking met ons ticketsysteem Ticketmatic deze extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan.

Wij raden je aan om de Ticketmatic App te downloaden voor je kaarten gaat aanschaffen.

De app is te downloaden in de AppStore of de Playstore.

- Jouw Smart Tickets worden vanaf twee uur voor aanvang van de voorstelling pas actief.
- Jouw tickets zijn niet overdraagbaar.  
- Je vindt jouw veilige e-tickets binnen 24 uur in de Ticketmatic App.


Klik hier voor meer informatie en de antwoorden op de meest gestelde vragen over het smart ticket dat gebruikt wordt bij deze voorstelling. 

Ook interessant voor jou: