specials

Pop up restaurant

Kom je gezellig eten?


vr 7 juni 2024   Brasserie

17:30 - 19:45 uur

Bestel snel


za 8 juni 2024   Brasserie

17:30 - 19:45 uur

Bestel snel


Kom werelds eten in het unieke pop-up restaurant met shared dining inclusief welkomstdrankje en bijzondere ontmoetingen!

Wegens succes opent de Deventer Schouwburg voor de 5e keer haar deuren voor een uniek pop-up restaurant. Deze keer bereiden en serveren nieuwkomers uit Deventer in samenwerking met studenten van Hogeschool Saxion een shared dining menu in de Brasserie van de Schouwburg. Stap binnen in een wereld van culinaire ontdekkingen en internationale ontmoetingen. Inclusief een gratis welkomstdrankje! 

“Samen eten, leren en ontmoeten, dat is pop-up restaurant in de Deventer Schouwburg”- RTV Oost

Het pop-up restaurant wordt georganiseerd door Saxion studenten onder begeleiding van de Deventer Schouwburg. Elke editie van het pop-up restaurant staat er een nieuwe groep studenten aan het roer en nodigen wij nieuwe chef-koks uit. Dit keer zijn dat voor de tweede keer leerlingen van de voor-inburgerings-school Iedereen aan boord en nieuwkomers in Deventer. Ons pop-up restaurant is meer dan een diner. Tijdens de avond is er volop ruimte voor verdieping in de prachtige diversiteit van culturen. Laat je op deze avond verleiden door heerlijke gerechten uit alle windstreken terwijl je in goed gezelschap gesprekken voert met de nieuwkomers uit Deventer. Mis deze unieke kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond met nieuwe ervaringen! 

Iedereen aan boord

Tijdens het evenement zijn er leerlingen aan het werk van de school Iedereen aan Boord. Een initiatief voor nieuwkomers van Bureau de Werkvloer in opdracht van de gemeente Deventer. Een Deventer organisatie die zich inzet voor de integratie en participatie van vluchtelingen in de Nederlandse samenleving door werk aan te bieden. Bureau De Werkvloer motiveert hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid, en stimuleert hun integratie in de Nederlandse samenleving. Diverse media hebben aandacht besteed aan het project (zoals Stentor, de Volkskrant, EenVandaag, Telegraaf). Lees en kijk het hier terug: https://www.bureaudewerkvloer.nl/iedereen-aan-boord-in-de-media/   

Saxion Studenten Momentmakers 

De studenten van Saxion van de 5e editie komen uit het eventteam ‘Momentmakers’ en bestaat uit zes studenten van de opleiding Hotelmanagement aan het Saxion in Apeldoorn. 
Ga je met ons mee op deze smaakvolle reis? Bestel dan je ticket voor €37,50 (shared dining incl. welkomstdrankje)! 

NB: Heeft u allergieën, dieetwensen of eventuele vragen? Stel gerust u vragen/opmerkingen via horeca@deventerschouwburg.nl

Website: Iedereen aan Boord

RTV Oost maakte een pracht reportage bij het Pop-up restaurant van 25 & 26 april. Bekijk het fragment hier terug en lees het volledige artikel.

Benieuwd naar de gerechten van deze avond? Klik hier om het menu te bekijken!

Ook interessant voor jou: