specials

Pop up restaurant

Shared Dining


do 25 april 2024   Brasserie

17:30 - 19:45 uur

Bestel snel


vr 26 april 2024   Brasserie

17:30 - 19:45 uur

Bestel snel


De Deventer Schouwburg opent haar deuren weer voor een nieuw Pop-up Restaurant, de 4e editie!

Deventer Schouwburg opent weer haar deuren voor een NIEUW pop-up restaurant. Dit jaar: Gezellig met elkaar genieten van een shared dining concept! Je zit met meerdere verschillende mensen aan een tafel. Natuurlijk zou het de Deventer Schouwburg niet zijn als er geen activiteit aan verbonden zou zijn. Speeddaten met vluchtelingen staat dit jaar centraal. Onder het genot van een heerlijk menu, meer van elkaar leren en elkaars cultuur proeven. Verbreedt je horizon en ga het gesprek aan met behulp van de kletspot.

Ben jij nieuwgierig geworden en wil jij ook aanschuiven bij dit pop-up restaurant? Meld je dan nu aan voor slechts €37,50! (excl. drankjes)

Iedereen aan boord

Tijdens het evenement wordt er samengewerkt met Iedereen aan Boord, Bureau de Werkvloer. Bureau De Werkvloer is een organisatie in Deventer die zich inzet voor de integratie en participatie van vluchtelingen in de Nederlandse samenleving door middel van werk. Ze bieden diverse programma's en trajecten aan om vluchtelingen te helpen bij het opbouwen van een sociaal netwerk en het integreren in de lokale gemeenschap. Bureau De Werkvloer motiveert hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid, en stimuleert hun integratie in de Nederlandse samenleving.

Om de vluchtelingen meer interactie te bieden met de Nederlandse samenleving, zullen er meerdere vluchtelingen meehelpen aan dit evenement. Dit doen ze natuurlijk niet alleen, ze worden ondersteunt door de members van Net Factory Events.

Wie is Net Factory Events?

Net Factory Events, oftewel NFE, bestaat uit vijf enthousiaste studenten van Saxion die met hart en ziel de leukste evenementen in Apeldoorn én omgeving verzorgen. Wat ons echt uniek maakt, is onze aanpak. We zijn creatief, flexibel en doelgericht. Door constant bij te blijven met de laatste trends en ideeën, kunnen we samen met onze klanten hun visie op het evenement realiseren. We streven ernaar om het allerbeste te bieden aan onze gasten en opdrachtgevers. We werken op een gastvrije en spontane manier, waarbij er ruimte is voor veel creativiteit.

NB: heb je eventuele allergieën, meld dit dan via horeca@deventerschouwburg.nl 

Website: Iedereen aan Boord

De studenten en vluchtelingen hebben een heerlijk menu samengesteld en samen zullen zij dit menu bereiden en serveren.

Linzensoep, Falafel, Batata Harra & kipspiesjes. Met als dessert Baklava met een bolletje ijs.

Ook interessant voor jou: