specials

Popquiz

Popquiz met live band


vr 9 oktober 2020   Kleine zaal

20:15 - 22:00 uur

Bestel snel


vr 13 november 2020   Kleine zaal

20:15 - 22:00 uur

Bestel snel


vr 4 december 2020   Kleine zaal

20:15 - 22:00 uur

Bestel snel


Popkenners uit Deventer en omgeving opgelet!

De Deventer Schouwburg organiseert dit seizoen de Popquiz. Mét 5-koppige Live Band en als presentator Mister Popquiz Wim den Blanken.

In verschillende rondes worden door middel van korte live muziekfragmenten, video’s en foto’s vragen gesteld over popmuziek van de jaren 70 tot nu. Weet jij de juiste artiesten bij de video’s, de titel van het gespeelde nummer of de juiste band bij de getoonde albumhoes?

De Deventer Schouwburg Popquiz is een gezellige interactieve avond uit. Met natuurlijk een prijsuitreiking én lekkere borrelhappen tussendoor.

Vorm een team (max. 4 personen en natuurlijk i.v.m. corona uit één huishouden) en ga de uitdaging aan. Koop snel je kaarten want vol is vol.

€ 17,50 | incl. 5 borrelhappen | excl. consumpties

Karel Tadema is een veelzijdig kunstenaar en drijvende kracht achter koren en musicals/muziektheater, werkzaam als docent, dirigent en componist. Karel is de winnaar van de Cultuurprijs Provincie Overijssel 2016. Hij speelt basgitaar bij het Over de IJssel Orkest, The Other Way Around, De popquizband en bij The Celtic Tribe.

Chalina Smit is zangeres, songwriter en percussionist. Ze studeerde aan het ArtEZ conservatorium voor Jazz&Pop zang en percussie en heeft begin dit jaar haar debuut EP "Dreamland" uitgebracht. Drie jaar geleden begon ze met het spelen van de conga’s en heeft ze haar grote liefde voor Latin muziek gecombineerd in haar eigen nummers die een mix zijn van moderne jazz en latin jazz. Binnenkort komt een nieuwe EP uit, samen geschreven met pianist Dani Brands. Deze EP zal totaal in het teken staan van dansbare, zomerse en vurige salsa muziek.

Michiel Nijs is een professionele sessiedrummer. Hij speelt alle stijlen, van metal tot blues tot het begeleiden bij musicals. Michiel heeft opgetreden met verschillende bands: This Apple Blues, Noctulux en The Passion Deventer. Momenteel is hij een vaste drummer bij de band The Celtic Tribe.

Dani Brands is pianist/toetsenist met vele jaren speel ervaring. Hij heeft gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium en meegewerkt aan talloze projecten in veel uiteenlopende stijlen. Hij heeft een grote voorliefde voor groovende muziek. Zijn motto luidt dan ook: ‘Beter een foute noot goed getimed dan een goede noot fout getimed’

Ruben Oosting, gitarist, wilde al als zes-jarige niks anders doen muziek maken. Momenteel is hij bezig met zijn laatste jaar van het conservatorium in Zwolle en speelt bij veel verschillende bands en projecten. Hiermee heeft hij opgetreden op allerlei podia, van kleine kroegjes tot grote festivals in binnen en buitenland.

Wim den Blanken is een muziekliefhebber pur sang en deelt deze liefde graag met anderen. Hij maakt al vele jaren muziekquizen in en om Deventer. De laatste jaren ook samen met Karel Tadema die met zijn band een sfeerverhogend live element toevoegt.

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: