specials

Popquiz met live band


zo 1 oktober 2023  

15:30 - 17:30 uur

Afgelast


Wegens productionele redenen kan de Popuiz met live band helaas niet doorgaan. Ticketkopers zijn reeds geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar kassa@deventerschouwburg.nl

Karel Tadema is een veelzijdig kunstenaar en drijvende kracht achter koren en musicals/muziektheater, werkzaam als componist, dirigent en docent. Karel is de winnaar van de Cultuurprijs Provincie Overijssel 2016. Hij speelt basgitaar bij het Over de IJssel Orkest, De popquizband en bij The Celtic Tribe.

Chalina Smit is zangeres, songwriter en percussionist. Ze studeerde aan het ArtEZ conservatorium voor Jazz&Pop zang en percussie en heeft begin dit jaar haar debuut EP "Dreamland" uitgebracht. Vier jaar geleden begon ze met het spelen van de conga’s en heeft ze haar grote liefde voor Latin muziek gecombineerd in haar eigen nummers.

Michiel Nijs is een professionele sessiedrummer. Hij speelt alle stijlen, van metal tot blues tot het begeleiden bij musicals. Michiel heeft opgetreden met verschillende bands: This Apple Blues, Noctulux en The Passion Deventer. Momenteel is hij een vaste drummer bij de band The Celtic Tribe.

Dani Brands is pianist/toetsenist met vele jaren speel ervaring. Hij heeft gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium en meegewerkt aan talloze projecten in veel uiteenlopende stijlen. Hij heeft een grote voorliefde voor groovende muziek. Zijn motto luidt dan ook: ‘Beter een foute noot goed getimed dan een goede noot fout getimed’

De gitarist Sebastiaan Visser komt oorspronkelijk uit Heerenveen, woont in Zwolle en studeert daar dit jaar af aan het conservatorium. Hij speelt in de soul-rock band SELMA en leidt zijn eigen jazz-fusion kwartet. Hij geeft daarnaast ook gitaarles en speelt als sessiemuzikant in uiteenlopende stijlen en projecten.

Ook interessant voor jou: