jeugd & familie

Het Muizenhuis (3+)

Prentenboekjesfestival 'Feest in de stad'


zo 10 maart 2019   Kleine zaal

10:15 - 10:55 uur

Bestel snel


zo 10 maart 2019   Kleine zaal

11:30 - 12:10 uur

Bestel snel


Kinderboekenvriendjes uit bekende prentenboeken komen tot leven

Een festival voor de allerkleinsten. Ga naar de voorstelling 'Het Muizenhuis' en kom lekker spelen in de vrolijke Prentenboekenstad in het Theatercafé.

Heerlijk: je stapt het theater binnen en ziet dat het is omgetoverd tot een vrolijke Prentenboekenstad vol bekende figuren, zoals Pim & Pom, Sam & Julia van het Muizenhuis, Boer Boris, Agent en Boef en Hondje. Rondom de voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de avontuurlijk omgebouwde foyer. Het Prentenboekjesfestival is wordt een onvergetelijke belevenis voor de kinderen maar ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas.

Het Muizenhuis

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPERnieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPERverlegen en REUZEbraaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen.

In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het muizenhuis’ en ‘Het muizenhuis, Sam & Julia in het theater’ bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

Website: Theaterbureau vanaf 2

Ook interessant voor u: