jeugd & familie

Nijntje op de fiets (3+)

Prentenboekjesfestival 'Feest in de stad'


zo 10 maart 2019   Grote zaal

10:00 - 10:30 uur

Bestel snel


zo 10 maart 2019   Grote zaal

11:15 - 11:45 uur

Bestel snel


Kinderboekenvriendjes uit bekende prentenboeken komen tot leven

Een festival voor de allerkleinsten. Ga naar de voorstelling 'Nijntje op de fiets' en kom lekker spelen in de vrolijke Prentenboekenstad in het Theatercafé.

Heerlijk: je stapt het theater binnen en ziet dat het is omgetoverd tot een vrolijke Prentenboekenstad vol bekende figuren, zoals Pim & Pom, Sam & Julia van het Muizenhuis, Boer Boris, Agent en Boef en Hondje. Rondom de voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de avontuurlijk omgebouwde foyer. Het Prentenboekjesfestival is wordt een onvergetelijke belevenis voor de kinderen maar ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas.

Nijntje op de fiets

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Website: Theaterbureau vanaf 2

Ook interessant voor u: