cabaret

Rayen Panday

Fenomeen


vr 1 maart 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Scherp, muzikaal, verrassend, persoonlijk en innemend

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut géén fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” | Theaterkrant ★★★★★

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” | NRC ★★★★

Rayen Panday is momenteel een van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. In 2008 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, hij schreef voor het tv-programma van Jörgen Raymann en ‘De Dino Show’ van Jandino Asporaat, en stand-upte zich via drie goed ontvangen programma’s een weg naar boven. In ‘Fenomeen’ schuwt Panday geen enkel onderwerp. Hij dringt door tot de kern en beschrijft de zaken zoals ze zijn. Door de herkenbaarheid van zijn verhalen, zijn persoonlijke verhaal, zijn typetjes en zang weet Rayen een breed publiek aan te spreken.

Website: Rayen Panday

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: