show

Recirquel Company Budapest

My Land


vr 24 april 2020   Grote zaal

20:00 - 21:00 uur

Afgelast


De voorstelling My Land van Recirquel Company Budapest wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

Circus vol acrobatische verhalen

  • Dé grote hit van het Fringe Festival Edinburgh 2018
  • Slechts kleine tournee door Nederland
  • In 2017 opening seizoen Deventer Schouwburg met 'Paris de Nuit'

Met de nieuwe productie ‘My Land’ brengt het gezelschap Recirquel Company Budapest onder artistieke leiding van Bence Vagi, na de prachtige voorstelling ‘Paris de Nuit', opnieuw een fantastische voorstelling naar ons land. De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken deze voorstelling een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.

In één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen bewegen de artiesten over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land. 

“…you will find yourself staring in awe at the beauty of the piece. Connect with the land, connect with the characters & go see this show…” | Voice Magazine ★★★★★

'My Land’ is ontwikkeld door de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek van de circusartiesten en de samensmelting met dans, muziek en theater. Hierdoor is een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl ontstaan.

Website: Recirquel Company Budapest

De voorstelling My Land was in september te zien op Cultura Nova te zien.

CNtv sprak met Bence Vagi, artistiek leider en choreograaf van het gezelschap. Ook maakten ze een korte sfeerimpressie van de voorstelling.

Bekijk hier het item van L1.

Ook interessant voor u: