show

Recirquel Company Budapest

Paris de Nuit


zo 24 september 2017   Grote zaal

16:00 uur

Bestel snel


Verbazingwekkende circusartiesten, dansers en muzikanten brengen een avond onstuimig variété, rokerige live jazz en brutale interactie. 

  • Aanbevolen door programmeur Ischa Arnoldus
  • In slechts 9 theater in Nederland te zien
  • Spectaculaire seizoensopening

Een middag vol lust, liefde en eenzaamheid. Recirquel Company Budapest neemt u mee naar het onstuimige Parijse variétéleven van de jaren ’30, vol van wellustige verlangens en schoonheid. Over illusionaire momenten uit de levens van prostituees en koopmannen, verstotelingen en heimelijke geliefden, levend aan de rand van de samenleving.

Alle scènes zijn geïnspireerd op het culturele erfgoed van de beroemde Hongaarse fotograaf Brassaï, waarin hij de meest unieke en gedurfde momenten uit het Parijse nachtleven heeft gevangen. Ontdek de verborgen kanten van Montmartre; waar Picasso, Henry Miller, Modigliani en Josephine Baker opgaan in de nachtelijke schaduwen.

Tip van

“Eigentijds circustheater uit Hongarije dat zo in het internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten zou passen: theatraal, toegankelijk en hoogstaand. ‘Paris de Nuit’ is een combinatie van circus, dans, theater en muziek. Was eerder te zien in Frankrijk, Colombia en Chili, nu dus in Deventer. Niet te missen!” | Anjo de Bont, Deventer Op Stelten

"Verleidelijke show vol acrobatiek en burlesque acts in een Parijse nachtclub uit de jaren ‘30. Unieke en enerverende opening van het seizoen. Dit jonge gezelschap heb ik samen met mijn marketingcollega gezien in hun moederstad Budapest. Overweldigend in acrobatiek. Verleidend en sexy. Verassend om naar te kijken. Kortom: circus zoals u het nog niet kent. Ze trekken door heel Europa en spelen alle grote steden plat. Nu voor het eerst in Nederland. Slechts te zien in de 9 theaters in Nederland." | Ischa Arnoldus, Manager Programmering & Podium van de Stad

Website: Recirquel

Ook interessant voor u: