jeugd & familie

Toneelschap Beumer & Drost

Reis om de wereld in 80 dagen (8+)


zo 24 november 2019   Kleine zaal

15:30 uur

Bestel snel


Slapstick in een sociaal bewogen jas

  • Zeer vrijelijk naar Jules Verne
  • Met Peter Drost en Paul R. Kooij

Met treinen, koetsen, boten, een olifant en een ijszeiler in korte tijd de wereld rond. In 1873 schreef Jules Verne het avonturenverhaal De reis om de wereld in 80 dagen. Een ongelooflijke, en zeker in die tijd, bijna niet te volbrengen reis.

Zijn verhaal speelt een belangrijke rol in de splinternieuwe en filmische theatervoorstelling van Beumer & Drost. Een voorstelling over verre oorden. Zó ver dat het voorbij ons voorstellingsvermogen reikt! Wanneer de heimwee toeslaat, lijkt terugkeren naar huis onmogelijk. Maar met vereende krachten en een grote vindingrijkheid wordt de ongelooflijke thuisreis aanvaard. Een reis waarop zelfs Jules Verne jaloers zou zijn.

 

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 8 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Toneelschap Beumer & Drost

Toneelschap Beumer & Drost
Met: Peter Drost en Paul R. Kooij
Beeldregie: Michael Helmerhorst
Campagnebeeld: Studio Veen

Maak uw middag compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: