jeugd & familie

Toneelschap Beumer & Drost

Reis om de wereld in 80 dagen (8+)


zo 24 november 2019   Kleine zaal

15:30 uur

Bestel snel


Slapstick in een sociaal bewogen jas

Als hoogtepunt van zijn bezoek aan de succes-multiculti-wijk Koekenberg onthult de koning een immense muurschildering met de titel: 'De reis om de wereld in 80 dagen'. Reizend leer je tenslotte andere culturen kennen en respecteren.

Het comité, met de opdracht om binnen 80 dagen de blinde muur in de kleurrijke buurt aan te pakken, laat echter de ene na de andere organisatorische steek vallen. De tijd begint te dringen en twee huisschilders krijgen daags voor de onthulling de spoedklus in de schoot geworpen.

Met rolsteigers, kwasten en talloze blikken verf gaan zij aan de slag. Het lijkt onmogelijk de klus nog op tijd te klaren. Maar men moet zich niet vergissen in de bewoners van de Koekenberg. Vereend zijn ze. En ook hun krachten…

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 8 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Toneelschap Beumer & Drost

Toneelschap Beumer & Drost
Met: Peter Drost en Paul R. Kooij
Beeldregie: Michael Helmerhorst
Campagnebeeld: Studio Veen

Maak uw middag compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: