jeugd & familie

RO Theater - Familievoorstelling

Snorro (8+)


za 1 april 2017   Grote zaal

19:00 uur

Uitverkocht


Het Ro Theater maakt echt de allerleukste familievoorstellingen. Dit jaar is Snorro aan de beurt om jong en zeker ook oud van hun stoel te laten rollen van het lachten. Elk jaar volledig uitverkocht. 

  • Een vrolijk familiespektakel van het Ro Theater, vol liedjes, gringo’s, poncho’s, sombrero’s, spannende degengevechten en dartele balletklasjes
  • Met de aanstekelijke Mexicaanse livemuziek van Mariachi Tierra Caliente
  • Van de makers van De Gelaarsde Poers, Lang en Gelukkig en De Zere Neus van Bergerac.

Volledig nieuwos!

Haal de paarden maar van stal en de degens van zolder. Het Ro Theater maakt een nieuwe, swingende remake van de theaterhit ‘Snorro’; scherp als een cactusnaald en met de zwier van een lasso.

De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro (Dick van der Toorn) en zijn trouwe babbelzieke paard Wervelwind bestrijden opnieuw onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel, Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen.

Benieuwd naar de muziek uit de voorstelling? Luister alvast naar het liedje 'Viezerd' 

Bestel snel kaarten voor Snorro, want de familievoorstellingen van het RO Theater zijn altijd tot de laatste stoel uitverkocht.

Website: Ro Theater

Metro 

“Wie zoveel vernuft en gekkigheid in tweeënhalf musical weet te stoppen, mag nog jaren doorgaan.”

Trouw 

“De kracht van Snorro zit hem in de supergrappige over-de-top personages die een absurde invulling geven aan het verhaal dat zich afspeelt in Mexicaanse setting, compleet met sombrero's, (dansende) cactussen en een kale prairie.”

Theaterkrant 

“[Dick] Van den Toorn schakelt kundig tussen de ingetogen Don José en de spannende held Snorro, daarin bijgestaan door zijn stuntdubbel (Erwin Dörr) die hoge ogen gooit met salto's en spectaculaire sprongen.”

Het Parool 

“Snorro is wederom een drie uur durend feest, dat van flauwigheden aan elkaar hangt, maar tegelijkertijd het theater en al zijn wetten op een voetstuk zet. Met minimale middelen wordt een zo groot mogelijk feest getrapt, met een traan op de koop toe.”

 

"Wat een superknappe en GRUWELIJK GRAPPIGE voorstelling weer van het Ro Theater. Wij zijn definitief fan!" | Anne Marie

"De hele zaal rood van het lachen" | Scot

"Geniaal en het beste medicijn om gezond te blijven! Wat heb ik gelachen, genieten!" | Gerda

"Wederom een geniale voorstelling boordevol woordgrappen en knipogen!" | Ingrid & Sterre

Tekst: Don Duyns

Regie: Pieter Kramer

Met: Dick van den Toorn, Meral Polat, Sylvia Poorta, Bas Hoeflaak, Han Oldigs, Tibor Lukács en Erwin Dörr 

Liedteksten: Alex Klaasen en Loes Luca

Ook interessant voor jou: