muziek

Rob Mostert Hammond Group

Sex, Hammond and... Rock 'n Roll


za 20 april 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Groovende ode aan de Hammond

Wat verbindt de muziek van Deep Purple, Booker T. & The MG’s, Bob Marley, Tina Turner, The Rolling Stones en Sly & the Family Stone? De Hammond! En zeg je Hammond, dan zeg je Rob Mostert. Met zijn groovende band en het rauwe stemgeluid van Chris Hordijk (The Voice) brengt hij een eerbetoon aan het iconische orgel. 

Rob heeft jaren rock en bluesrock gespeeld (o.a. met Jan Akkerman) en heeft zich tot één van de beste en meest gerespecteerde Hammond spelers ontwikkeld. Zijn speelwijze wordt gekarakteriseerd als uniek en rauw, dat wordt benadrukt door zijn (blote) voeten werk voor de baspartijen. Rob is een Hammond speler met een duidelijk eigenzinnig geluid die zijn weg kan vinden in de Rock, Jazz, Blues en Pop. 

Het dak gaat eraf vanavond met de 20 beste Hammond hits. Vele Classic Rock Hits zullen de revue passeren, met een aantal hedendaagse uitstapjes, en langzaam zal u gaan herkennen dat de Hammond een cruciale rol heeft gespeeld in uw oude platencollectie.

Website: Rob Mostert Hammond Group

Rob Mostert (hammond), Chris Hordijk (zang), Jurriaan Suring (saxofoon), Wouter Schueler (trompet), Michael Simon en Frans Cornelissen (trombone), Chris Strik(drums)

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: