dans

Romeo en Julia

Ballet en orkest van de Staatsopera van Tatarstan


vr 5 januari 2018   Grote zaal

19:30 - 21:35 uur

Bestel snel


Meesterlijke balletklassieker over hartstochtelijke, onmogelijke liefde.

Romeo en Julia zijn waarschijnlijk de twee meest vertolkte personages binnen de theatermuren. De thema’s die Shakespeare aansnijdt - vurige liefde, haat, geweld en passie - boeien al sinds mensenheugenis en zullen ons nog wel even bezighouden. Ook Prokofjev liet zich door het verhaal van een onmogelijke liefde inspireren. Met zijn schitterende compositie uit 1934 legde hij het fundament onder deze wereldwijd geliefde klassieker, een van de hoogtepunten uit de klassiek-romantische ballettraditie.

De uitvoering is in uitstekende handen bij het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan, een van de topgezelschappen van Rusland en expert op het gebied van grote klassieke balletten. Het gezelschap brengt het ultieme liefdesverhaal tot leven met prachtige dans, indrukwekkende decors, weelderige kostuums en hartverscheurende, meeslepende ontmoetingen tussen de twee geliefden.

Website: Wereldtheater

Muziek: Sergej Prokofjev

Choreografie: Boris Myagkov

Geniet van wereldse gerechten en een glas biologische wijn. Het menu bestaat uit een voor- en hoofd gerecht en stelt u samen vanaf de menukaart. U bereidt dit menu naar wens uit een broodplankje en/of een nagerecht.

 

Locatie: Brasserie | € 22,50  | Inloop tussen 17.30 en 18.00 uur

Reserveren* aanbevolen.

 

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Boode via 0570 - 542600.

* Uw kaartje voor het theaterdiner is een reservering. U betaalt achteraf.

 

 

Ook interessant voor u: