cabaret

Ronald Snijders

Groot Succes 2


do 23 januari 2020   Kleine zaal

20:30 - 22:00 uur

Laatste kans


“De koning van het absurdisme” noemde Elsevier hem

“Een illusionist met woorden” schreef Het Parool over Ronald Snijders. Snijders absurdisme staat in de traditie van Herman Finkers en Monty Python. Groot Succes 2 is wederom een voorstelling vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. De liedjes (o.a. van Herman van Veen) vormen een prettige afwisseling met de conferences.

“Ronald Snijders krankzinnig grappig” | Theaterparadijs ★★★★

Ronald Snijders maakte eerder 'One Man Show' en 'Welke Show' (nominatie Poelifinario). Hij schreef onder andere de bestsellers 'De Schrikkelkalender', 'De Alfabetweter; 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden' en 'Kopdichtbundel', een bundeling van zijn columns uit Het Parool. Hij schrijft ook mee aan het kinderprogramma 'De Boterhamshow'.

Website: Ronald Snijders

Tekst, muziek en spel: Ronald Snijders
Tekstbijdragen: Fedor van Eldijk
Concept-coach: Niels van der Laan
Regie: Titus Tiel Groenestege

De pers over Groot Succes 2:

'Grote Ronald is Briljant' schreef Patrick van den Hanenberg over de show in De Theaterkrant. 'Hij treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze'. (...) 'Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een'. 

★★★★ ’Ronald Snijders krankzinnig grappig’
‘Is dat wat ik gezien heb wel echt of ben ik getuige geweest van een briljante fantasie van een krankzinnige? Ik denk juist dat die bewuste of onbewuste laag deze voorstelling zo bijzonder maakt. En aan de spierpijn in mijn buik en kaken weet ik één ding zeker, ik heb mij kapot gelachen.’ - Theaterparadijs

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

De specialiteit van vandaag:
Heerlijke spareribs met een marinade van "Jack Daniels". Of geniet van onze huisgemaakte rode bietenburger met gebakken ei, guacamole en citroenmayonaise. Beide geserveerd met koolsalade en zoete aardappelfriet.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Specialiteit van de dag

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: