cabaret

Ronald Snijders

WELKE SHOW


vr 13 oktober 2017   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Kruising van taaluitvinder, moppentapper en verstrooide professor.

Was hij in ‘One Man Show’ nog een dolgedraaide tv-quizmaster, in opvolger ‘WELKE SHOW’ zien we de echte Ronald Snijders, met bigband. De absurdist bevreemdt zijn publiek weer met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijkeinvallen. Ook leest de schrijver van onder meer ‘De Alfabetweter’ en ‘De Schrikkelkalender 2016’ weer voor uit eigen werk.
 

Website: Ronald Snijders

de Volkskrant★★★★

"Meer nog dan in de traditie van Toon Hermans staat Snijders in die van de absurdistische comedy van Monty Python, Herman Finkers en Mike Boddé & Thomas van Luyn. (…) Wie zei er dat spelen met taal een ouderwetse vorm van humor is? Bij Ronald Snijders is het genre springlevend."

De Telegraaf★★★

"Met slechts twee muzikanten creëert hij bovendien het geluid van een complete bigband en het bijbehorende warme sfeertje, waarmee hij duidelijk – zoals ook op andere momenten – een knipoog en een buiging naar Toon Hermans maakt."

Theaterkrant ★★★★

"Snijders jast er de ene na de andere vervreemdende logica en krankzinnige inval doorheen. (…) Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers."

Regie: Niels van der Laan

Muzikanten: Patrick Rugebregt en Bram Knol

Geniet van wereldse gerechten en een glas biologische wijn. Het 2-gangen theatermenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht. U breidt dit theatermenu naar wens uit een broodplankje en/of een nagerecht.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Boode via 0570 - 542600.

Locatie: Brasserie | € 22,50  | Inloop tussen 17.30 en 18.00 uur

Reserveren aanbevolen.

 

Uw kaartje voor het theaterdiner is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: