cabaret

Roué Verveer

"Zo Goed Als Nieuw"


do 7 mei 2020   Grote zaal

20:00 - 21:40 uur

Afgelast


De voorstelling van Roué Verveer wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch!

Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daar elke zaal mee plat speelt. En dat al jaren! Roué gaat het theater in met alweer zijn negende avondvullende programma. "Zo Goed Als Nieuw" is de naam van deze cabaretshow, die uiteraard weer helemaal bol staat van de grappen! Koop je kaarten en zet je schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot!

Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué op Spotify!

LET OP: Deze voorstelling bevat een voorprogramma verzorgd door een opkomend cabarettalent. Roué heeft deze cabaretier zelf uitgekozen en hoopt dat u dit leuke extraatje kunt waarderen. Degene die vanavond in het voorprogramma staat is: Bugra Gedik.

Website: Roué Verveer

Ook interessant voor u: