muziek wereldmuziek

Round Midnight Orchestra

Crooner's Night Club


do 7 maart 2019   Kleine zaal

20:30 - 22:30 uur

Bestel snel


Café New York: gloedvolle jazzclubavond met heerlijke American Songbook hits

‘Crooners Night Club’ neemt je mee naar de nachtclubs van Las Vegas en New York in de jaren vijftig van de vorige eeuw, de wereld van filmsterren, maffia en swingende muziek. Legendarische artiesten als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. en Nat King Cole gaven er spetterende shows, begeleid door de orkesten van onder anderen Count Basie, Duke Ellington en Quincy Jones.

Het Round Midnight Orchestra, dat bestaat uit het puikje van de Nederlandse jazzscene, speelt hun beroemde songs, stand-up comedian Jeffrey Spalburg en zanger/verteller Thom Hoorweg zorgen voor sappige verhalen over muzieklegendes, filmdiva's en de maffia. Want hoe zat het nou met The Rat Pack? Wat was de rol van diva’s als Marilyn Monroe? En wat betekende de maffia voor de zangers?

Website: Round Midnight Orchestra

Producent: Jazz & World Music Agency

Muzikanten: Thom Hoorweg (zang, verteller), Jeffrey Spalburg (zang, stand up comedian), Tom Ridderbeekx (trompet), Alexander Beets (sax), Ben van den Dungen (sax), Rolf Delfos (sax), Sebastiaan van Bavel (piano), Marius Beets (bas), Wouter Kühne (drums)

Regie: Monique van Hinte

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Burgertrio uit Karma's Keuken voor € 18,50 per persoon.

Op het menu staan 3 burgertjes van black angus, kip en zalm. Of de vegetarische optie: quinoa linzen, rode biet en notenburgertje. Beiden worden geserveerd met Franse frieten en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: