show

RUMAG.

RUMAG Theater-Event


wo 20 mei 2020   Grote zaal

20:00 - 21:45 uur

Afgelast


Het RUMAG Theater-Event wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

RUMAG gaat het theater in en het wordt gegarandeerd kut!

De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatershow. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland en is het de hoogste tijd dat we naar jullie toekomen.

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Alles komt terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De avond is een belevenis en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke avond naar de RUMAG’er van de zaal en dat alles via de bekende grappige teksten. Daarbuiten zijn er elke avond gasten uit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

Website: RUMAG

Ook interessant voor u: