cabaret

Rundfunk

Schau


vr 15 maart 2024   Grote zaal

20:00 - 21:30 uur

Wachtlijst


Let op! Waarschuwing voor bezoekers met epilepsie: in de voorstelling Shau zitten stroboscopische lichteffecten.

Na het succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei is Rundfunk terug met de nieuwe voorstelling Schau. Nog grootser en scherper!

De nieuwe Schau van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!

Rundfunk

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de heren in de zomer van 2023 met een nieuwe komedieserie: Rundfunk: Duco en Roy.

Website: Rundfunk

Met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Tekst, concept: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Regie: Peter van de Witte

Decor: Janne Sterke

Lichtontwerp: Bart van den Heuvel

Kostuums: Esmeé Thomassen

Fotografie: Mark Engelen

Ook interessant voor jou: