cabaret

Sara Kroos

Verte


wo 15 april 2020   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Ze is grof, ze is direct en ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen

Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: 'Verte'! Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Met een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan. Verte gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan?

‘Verte’ is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.

“... een van de indrukwekkendste cabaretprogramma’s die ik in tijden zag.” | Theaterkrant ★★★★★ over de vorige show van Sara Kroos

Sara Kroos staat al 20 jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedy stijl. Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show 'Zonder verdoving': "Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig" en "Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen". Sara is een publiekslieveling én een buitenbeentje. Ze begon toen ze achttien jaar was en 'Verte' is haar negende solovoorstelling.

Website: Sara Kroos

Regie: Jessica Borst
Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: