cabaret

Sara Kroos

Verte


wo 2 maart 2022   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Energiek, stoer en eerlijk, Sara Kroos in topvorm

Sara Kroos pakt extra uit met deze eerlijke, vrolijke show vol verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl van haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook met een nieuwe blik. Verte is een tegengif voor de strenge douane in onze bovenkamer, gaat over het gestuntel dat we allemaal kennen en over de komische verschillen tussen de generaties van moeders en dochters. Sara is in topvorm in deze show!

'Sara Kroos behoort tot de besten in haar genre. Verte barst van de zelfspot en de lach klinkt luider dan ooit. Een heerlijke, optimistische voorstelling, mooi licht van toon en gedrenkt in humor' AD ****

'Bijzonder grappig, een goede mix van grappen, maatschappijkritiek en persoonlijkheid' Trouw ****

Verte ontving een sterrenregen in de kranten en werd bestempeld als keuze van de criticus. Nog maar een paar maanden te zien dit seizoen!

 

 

 

Website: Sara Kroos

'Kroos bewijst zich als beeldend verteller met zelfspot' Volkskrant ****

'Een prachtige avond waarin ze ieder onderwerp subtiel met elkaar verknoopt. Sara Kroos is lichter dan ooit' NRC ****

'Vol humor en zelfspot, puike muziek en scherpe randjes. Misschien stond Kroos wel nooit zo ontspannen, zelfverzekerd en vrij op haar podium als in Verte. Vol dynamiek en voortdurend geestig verhalend banjert ze over het toneel' Theaterkrant (keuze van de criticus)

 

Regie: Jessica Borst

Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

Ook interessant voor jou: