cabaret

Sara Kroos

Zonder verdoving


wo 7 november 2018   Grote zaal

20:00 - 21:40 uur

Bestel snel


De nieuwe Kroos gaat pijn doen, maar vooral van het lachen

"Sara's beste show ooit! Zonder verdoving is een juweel van een voorstelling, die nergens therapeutisch of pathetisch wordt. De ontroering die Sara Kroos in haar liedjes oproept is een oprechte. Daartegenover zet ze haar harde zelfspot die goed is voor een even bulderende als bevrijdende lach. Al schrijnt en schuurt diezelfde lach lekker ongemakkelijk." | Algemeen Dagblad ★★★★★ 

De pers is unaniem: 'Zonder verdoving' is de meest gewaagde, persoonlijke en meest grappige voorstelling van Sara Kroos. Sara is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat u zo alle hoeken van de zaal zien als zij.

In 'Zonder verdoving' vertelt Sara op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur. Zonder Verdoving gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

Website: Sara Kroos

Regie: Jessica Borst

Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

Productie en management: Krooskunst

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Burgertrio voor € 17,50 per persoon, verzorgd door Karma's Keuken.

De Burgertrio bestaat uit 3 mini-burgers van vlees, vis en kip of 3 vegetarische burgers van biet met cheddar, courgette met mint-yoghurtsaus en een quinoa-burger met feta. Geserveerd met zoete aardappelfrietjes en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 17,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

 

 

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: