Schuld of Onschuld

De Strafmoord


di 27 december t/m ma 2 januari 2023

Via de organisatie


Een rechtszaak met publieksjury!

Na het succes van Schuld of Onschuld – De Kerstmoord, De Droommoord en Midwinternachtsmoord start deze kerst een nieuwe theatrale, virtuele rechtszaak: De Strafmoord. Geschreven door Lex Passchier, bekend van televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en Oogappels en de thrillerkomedie Enkele Reis, en meester in het opbouwen van spannende verhaallijnen en verrassende wendingen. Het publiek vormt de jury en velt het oordeel: is de verdachte schuldig of onschuldig?

Een geheel nieuwe online voorstelling waarin jij op zoek gaat naar de moordenaar van Siegert van der Zijl

Terecht staat Wim de Moor. Hij wordt ervan verdacht Siegert van der Zijl te hebben omgebracht, die met een ingeslagen schedel werd aangetroffen in zijn huis. Wim heeft een motief: Siegert is verdachte geweest in een zaak die te maken had met Danielle, de dochter van Wim, maar de politie zag er geen zaak in vanwege gebrek aan bewijs en Siegert is nooit veroordeeld. Heeft Wim de Moor vervolgens voor eigen rechter gespeeld? Zelf ontkent hij in alle toonaarden… 

Jan Kooijman en Louise Korthals nemen het weer tegen elkaar op als advocaat van de verdachte en officier van justitie. Jules Croiset is opnieuw te zien als de voorzitter van de rechtbank.
De cast bestaat verder uit: Mark Rietman, Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Isa Hoes, Victor Reinier, Urmi Plein, Willem Voogd, Ilse Warringa, Roos van Erkel, Yara Alink, Najib Amhali en Sanne Wallis de Vries. De regie is in handen van Pitt de Grooth.  

Hoe werkt het?

Een ticket verschaft online toegang tot video’s met wederom een fantastische cast, een uitgebreid dossier met foto’s, verslagen en bewijsmaterialen.
De kaartverkoop loopt via de website www.schuldofonschuld.nl.
LET OP: Vul deze unieke code in zodat geregistreerd staat dat je via ons bent doorverwezen: 22SOSDS


De online rechtszaak start op dinsdag 27 december 2022 en op 2 januari 2023 wordt het oordeel bekend gemaakt.

 

Website: Schuld of Onschuld?

Ook interessant voor jou: