show

Slagerij van Kampen

Toccata da Fuga


vr 20 september 2019   Grote zaal

20:00 - 22:10 uur

Laatste kans


Spectaculaire openingsvoorstelling door de Godfather van de slagwerkgroepen

Waarom zouden de drums niet de hoofdrol kunnen spelen in een band? Met die vraag startten Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk in 1982 Slagerij van Kampen: een popgroep die uitsluitend op slagwerkinstrumenten speelt. Inmiddels is Slagerij van Kampen uitgegroeid tot een act van wereldformaat en staat al jarenlang garant voor topkwaliteit. Akoestische power met harmonieuze arrangementen, eigenzinnig en swingend, overdonderend en spectaculair.

“De slagwerkers krijgen alle vier de ruimte voor solospots, spelen duetten, en zijn als team misschien wel de beste formatie ooit. Alles wordt bloedstrak gespeeld.” | de Slagwerkkrant over Toccata Da Fuga

In hun nieuwe show Toccata Da Fuga, letterlijk "aangeraakt door vlucht", zal de samensmelting van culturen door de overweldigende oerdrift van de drums, de swingende toetsen en de hartverwarmende energie van de bandleden tot leven komen. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Het is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Lang leve de verscheidenheid!

Laat u live overdonderen door het energieke ensemblespel, de fantastische lichtshow, de futuristische benadering van het instrumentarium maar geniet zeker ook van de verstilde momenten.

Website: Slagerij van Kampen

Band: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet

Artistieke leiding: Eric Dieteren

Lichtontwerp: The Art of Light

Producent en Publiciteit: ICON Entertainment BV

Tourneeplanning: Theaterbureau De Mannen

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

De specialiteit van vandaag: Kip van de Slagerij
Onbeperkt Sweet & Spicy drumsticks eten geserveerd met zoete aardappelfriet en een groene salade. Of geniet van een lekkere vegetarische groene groente curry met jasmijnrijst, papadum, raita en mangochutney.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Specialiteit van de dag

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: