muziektheater

Släpstick

Häppy Hour


do 24 december 2020   Grote zaal

19:00 - 20:00 uur

Bestel snel


do 24 december 2020   Grote zaal

21:00 - 22:00 uur

Bestel snel


vr 25 december 2020   Grote zaal

13:00 - 14:00 uur

Laatste kans


vr 25 december 2020   Grote zaal

15:00 - 16:00 uur

Bestel snel


Släpstick brengt Häppy Hour voor iedereen! Uiteraard op 1,5 meter afstand, maar het voelt veel dichterbij!

Släpstick’s Häppy Hour – ruim een uur “variété op lachwekkend hoog niveau” | NRC ★★★★★

De show ‘Häppy Hour’ is gebaseerd op de successhow ‘Släpstick’ waarmee de gelijknamige muziektheatergroep de afgelopen jaren in Frankrijk, Duitsland, Engeland, Denemarken en Nieuw-Zeeland toerde. Het internationale succes van Släpstick is niet verwonderlijk: Släpstick brengt muzikale comedy voor jong en oud in een show waar taal geen rol speelt.

In deze gekke tijd heeft Släpstick niet stilgezeten. De mannen hebben het beste van de show ‘Släpstick’ samengebracht in een wervelende show waarin je even alles vergeet. Met de toevoeging van enkele nieuwe ingrediënten ontstaat de perfecte Häppy Hour Cocktail.

Ga zitten en relax: it’s Häppy Hour!

In deze variétévoorstelling brengt de groep een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy. Je waant je op een kermis in 1920. Vijf mannen zoeken hun weg over het terrein, verdwalen in een stomme film, staan oog in oog met de Comedian Harmonists, figureren in een komisch ballet en vinden elkaar per ongeluk terug in de boksring. In de schiettent winnen ze een enorme hoeveelheid muziekinstrumenten.

Met adembenemende snelheid word je meegevoerd in verbazing, ontroering, muzikaliteit, virtuositeit en nostalgie. Je komt niet meer bij van het lachen en je zou willen dat het nooit meer ophoudt.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket.

de Volkskrant ★★★★★ | "Ongekend hoog amusementsniveau", "modern, vernieuwend en humoristisch"

Trouw ★★★★★ | "De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van Släpstick brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal”

De Standaard ★★★★★ | “Een snoepwinkel voor de muziekliefhebbers”

Daily Mail ★★★★★ |“Clowning glory in mix of music and comedy skills”

Festmag ★★★★★ | “Virtuosic musical comedy is a feast for the eyes as well as ears”

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: