muziek

Snelle

FF tussen ons


vr 5 november 2021   Grote zaal

20:00 - 21:30 uur

Wachtlijst


LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heb je een coronatestbewijs nodig. Gebruik hiervoor de Coronacheck-app. Vergeet ook vooral je legitimatiebewijs niet.
Kijk voor meer informatie op onze pagina Veilig naar het theater. Wij wensen je een fijn bezoek!


FF tussen ons hoor, maar Snelle komt naar je toe!


In het najaar van 2021 is het tijd voor zijn eerste grote theatertour. Verwacht een eerlijke show met muziek, sterke maar ook minder sterke verhalen en inside jokes. Samen met zijn Lieve Jongens Band zorgt hij voor een feestje waar je zeker op zit te wachten.
De zanger heeft over alles een mening, en weet ook alles snel te relativeren. Hij gebruikt de wereld om hem heen als inspiratiebron en geniet intens van het knutselen met woorden. Zijn muziek kun je beschouwen als niet alledaagse hiphop, een wat vreemde benadering, maar juist daardoor houdt hij het interessant.

Zijn muziek is goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, en wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit gooit hij samen met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap. Het resultaat is een verfrissend en wavey geluid. Een geluid waar iedereen van houdt.

 

Website: Theatertour Snelle

Ook interessant voor jou: