show

Snowponies

De Alex Klaasen Revue


wo 8 december 2021   Grote zaal

19:00 uur

Bestel snel


wo 8 december 2021   Grote zaal

21:00 uur

Bestel snel


LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heb je een coronatestbewijs nodig. Gebruik hiervoor de Coronacheck-app. Vergeet ook vooral je legitimatiebewijs niet. Kijk voor meer informatie op onze pagina Veilig naar het theater. Wij wensen je een fijn bezoek!

Een 'Merrie' Christmas!

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas.

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Zoals; drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice Bethlehem,
een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.

Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang.

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en bezoek het leukste kerstuitje van het jaar.

Website: Alex Klaasen

Met: Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg

Script & Liedteksten: Alex Klaasen en Niek Barendsen
Regie: Gijs de Lange
Choreografie & staging: Daan Wijnands
Compositie, liveband en spel: Jan en Keez Groenteman
Decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp
Lichtontwerp: Marc Heinz
Kostuums: Arno Bremers

Ook interessant voor jou: