muziek

Simon & Garfunkel Acoustic

Sounds of Silence


do 4 oktober 2018   Kleine zaal

20:30 uur

Uitverkocht


Akoestisch eerbetoon aan het beroemde duo uit de jaren zestig

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot het gezellig meezingen met ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen.

‘Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland, ontdekten ze elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel. Het applaus smaakte naar meer…’ (Algemeen Dagblad 2016)

Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen

Website: Simon & Garfunkel Acoustic

Muzikanten: Jop Wijlacker en Dennis Kolen

Regie: Jop Wijlacker en Dennis Kolen

Fotocredits: Kees van der Niet (foto)

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Karma's Keuken. Op het menu staat een stoofschotel met Deventer Koek geserveerd met frietjes en een frisse salade. 

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: