cabaret

Stefano Keizers

Sorry baby


vr 13 november 2020   Grote zaal

20:30 - 22:00 uur

Bestel snel


Stefano Keizers zegt sorry

"Een prachtige, maar bovenal pijnlijke show" | Trouw ★★★★★

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

"Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten."Theaterkrant

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket.

Website: Stefano Keizers

Script & spel: Stefano Keizers
Regie: Jelle Kuiper
Decor en lichtontwerp: Paul Reintjes
Kostuums: Tessel Brühl
Producent: Jelle Kuiper Producties BV
Publiciteitsfoto: Lotte Bronsgeest

NRC ★★★★★: ‘Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers’

Theaterkrant: ‘Hij speelt een ‘art performance die het cabaret zo dicht mogelijk probeert te benaderen’.’

In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: