cabaret

Steven Brunswijk

Wat een man kan, kan ik ook


za 7 mei 2022   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Steven laat je lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn

Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien. Maar niets is minder waar! Steven Brunswijk heeft geleerd van verschillende powervrouwen in zijn leven zoals zijn moeder en vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. MAAR NIET ALLES!

En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken. 'Zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aan kunnen’. Ja, dat weten we nu onderhand wel… En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’.

Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man.  Alles Steven? Ja alles… 

 

Website: Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video op Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden in heel Nederland! Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. De voorstellingen van zijn allereerste theatervoorstelling waren in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. 

Ook interessant voor jou: