muziek

Supertrap

Live in Paris


za 13 oktober 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Eerbetoon aan één van de succesvolste rockbands ter wereld: Supertramp

De Nederlandse band Supertrap zet de prachtige muziek van Supertramp neer met groot enthousiasme, Britse humor en gevoel! De ervaren muzikanten speelden eerder bij bands als Pink Project, Echo Bowie en Genesis Project.

Hits als ‘School’, ‘Dreamer’, ‘Fool’s Overture' en de gehele ‘Live in Paris’ show komen voorbij. Uiteraard speelt de band de beste nummers van de albums ‘Crime of the Century’, ‘Crisis? What Crisis?’, ‘Even in the Quietest Moments’ en ‘Breakfast in America’. Muziek uit de periode waarin Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was.

Sluit je ogen en je hoort en voelt Supertramp. Heb je je ogen open dan ervaar je Supertrap gehuld in prachtig licht en met pakkende visuals. De thema's van toen, zoals liefde, macht en religie zijn nog steeds zeer actueel. Supertrap toont aan dat deze muziek tijdloos is. Ze zetten een eigentijdse show neer die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!

Website: Supertrap

Producent: Supertrap

Muzikanten: Arno van Broekhoven (zang), Bart Groenendijk (keys), Ebert Zwart (keys), Han Sie (bas), Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica), Leslie van der Heul (sax), Michel Leliveld (drums) en Silvan Hijdra (gitaar)

Regie: Elzo Niemeijer

Geniet voorafgaand aan het concert van Supertrap van een heerlijke Meatball uit Karma's Keuken. Slechts € 12,50 per persoon en geserveerd met frietjes en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 12,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Meatball.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: