muziek

Symphonic Rock Night

The Second Chapter


za 1 februari 2020   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Tien rockende topmuzikanten met 18 grootste Rock Anthems

Met een indrukwekkende 2,5 uur durende rockshow maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de theaters. Na de lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een splinternieuwe show met 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, The Eagles en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70.

 “Het origineel komt griezelig dichtbij.”| Volkskrant

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'Money' van Pink Floyd, 'In The Cage' van Genesis en 'Crime of the Century' van Supertramp. Klassiekers als ‘Stairway to Heaven’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Hotel California’ zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door tien doorgewinterde topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

“’The Second Chapter’ is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symphofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.” | Tim de Jong (drummer)

Website: Symphonic Rock Night

Producent: Stichting Symphonic Rock Night
Muzikanten: Micky Huijsmans (zang), Jan Willem Ketelaers (zang) Joop Wolters (gitaar), Andreas Lutz (gitaar), Anand Mahangoe (gitaar), Roland Jenster (toetsen), David Quakkelaar (toetsen), Frank Strokap (bas), Monica Kemink (saxofoon), Tim de Jong (drums) en Luuk Braun (drums).
Regie: Luuk Braun

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: