musical

Meisje van de Waag


vr 8 mei 2020   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


za 9 mei 2020   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


zo 10 mei 2020   Grote zaal

14:00 uur

Laatste kans


  • Wie jarig is trakteert. Ons cadeau aan de stad
  • Jubileumvoorstelling 150 jaar Deventer Schouwburg

'Meisje van de Waag' wordt opgevoerd ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Deventer Schouwburg. In deze sprankelende musical staan de relaties tussen inwoners van Deventer in het begin van de 20e eeuw centraal staan. Een roerige tijd: handel, het bedrijfsleven, de relatie met het platteland en de contacten met Indië.

De musical wordt uitgevoerd door Tabula Rasa en spelers uit de stad. 'Meisje van de Waag' is een musical over lef. Het lef om te durven dromen, het lef om verder te kijken dan je eigen wereld, het lef om voor jezelf op te komen, het lef om lief te hebben. Boven alles draait het om het lef van de Deventenaar!

Website: Tabula Rasa

De Deventer Schouwburg viert op 8, 9 en 10 mei 2020 haar 150-jarig jubileum met ‘Meisje van de Waag’. Een stadsbreed musicalproject over de stad Deventer waarin de Schouwburg samenwerkt met Muziektheater Tabula Rasa van muzikaal leider Floor Lanz en regisseur Wilma Licht (o.a. The Passion Deventer 2016). Wijken, scholen, amateurgezelschappen en Deventer ondernemers worden actief betrokken bij dit project. Tabula Rasa heeft van Stichting Wesselings van Breemen uit Deventer de rechten van de musical ‘Meisje van de Waag’ gekregen.

Tekst: Christine Geense
Muziek: Anton Wolvekamp

Maak uw middag of avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: