muziek

Tangarine

Uiteen


wo 7 november 2018   Kleine zaal

20:30 - 22:00 uur

Bestel snel


Soundtrack van een ontregeld broederschap over muzikaal rotsachtig terrein

“Tangarine in het theater is absolute top. (…) Twee geweldige muzikanten, ruim twintig prachtige liedjes en een volle zaal die ademloos luistert.” | ★★★★★ Dagblad van het Noorden over het theaterconcert 'In Stereo' 

De tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangerine zijn door het leven uit elkaar gedreven. Toch delen ze nog altijd dezelfde tourbus, staan ze nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander stukliep. Voor het eerst lopen hun levens niet langer gelijk op.

Deze wrange broederschap klinkt door in hun theatertour en op hun nieuwste album 'Uiteen'. Tangarine is niet langer een loepzuivere folkband. De typische blood harmony in de samenzang van het duo is gebleven, maar dit keer eisen de gitaren meer spreektijd op. Middenin vertrouwd klinkende Tangarine-liedjes worden ineens zijwegen ingeslagen en volgen afdwalingen over muzikaal rotsachtig terrein. 

Website: Tangarine

Tangarines nieuwste plaat is de opvolger van de veelgeprezen albums There and back (2016), Move On (2014) en Seek & Sigh (2013). Het wordt de derde keer dat de twee broers in de theaters staan.

Net als tijdens hun theatertour From Tucson with Songs (2016-2017) bestaat hun begeleidingsband uit Rolf Verbaant (gitaar/pedal steel), David Corel (bas) en Robin Buijs (drums).

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijke Burgertrio voor € 17,50 per persoon, verzorgd door Karma's Keuken.

De Burgertrio bestaat uit 3 mini-burgers van vlees, vis en kip of 3 vegetarische burgers van biet met cheddar, courgette met mint-yoghurtsaus en een quinoa-burger met feta. Geserveerd met zoete aardappelfrietjes en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 17,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: