muziek

Thank God It's Donna

Stars On Broadway


vr 22 maart 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Dansen op het toneel bij spetterende show rond de onbetwiste Queen Of Disco

  • Met in de hoofdrol: Carolina Dijkhuizen (The Bodyguard, Dreamgirls)

De dansmuziek zou nooit meer hetzelfde zijn nadat Donna Summer in 1977 met ‘I Feel Love’ de discotheken in vuur en vlam zette. De onbetwiste Queen Of Disco, die in 2012 overleed, is weer helemaal terug. Ze is het middelpunt in deze spetterende discoshow vol glitter en glamour, waarin al haar wereldhits de revue passeren. En dat zijn er nogal wat: we noemen ‘Last Dance’, ‘I Feel Love’, ‘Hot Stuff’, ‘Bad Girls’, ‘Could It Be Magic’ en ‘MacArthur Park’.

De Stars On Broadway zingen en dansen haar aangrijpende levensverhaal, dat begon met een doorbraak in Nederland. ‘Thank God It’s Donna!’

Staconcert

Website: Thank God It's Donna

Producent: Whisperland

Cast: carolina Dijkhuizen, Stars On Broadway

Regie: Barend Fransen  

Hoofdrolspeler Carolina Dijkhuizen sleepte na haar studie zang aan het Conservatorium in Groningen in 2001 haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de musical Aida. Daarna speelde ze de rol van Nala in de musical The Lion King. Na een aantal jaren met reizende shows waaronder de musical Bubbling Brown Sugar en The Soul of Motown II, kruipt Carolina in 2013 in  de rol van Deloris van Cartierin de musical Sister Act. Twee jaar later volgt de hoofdrol van Deena Jones in de musical Dreamgirls en in 2016 kroop zij in de huid van Nicki Marron in de musical The Bodyguard. Voor deze rol kreeg zij een Musical Award nominatie. Na Musicals In Concert On Tour speelde zij in 2017 in de theater komedie Vamos. Op TV is Carolina te zien geweest in oa De Beste Zangers, Wie Is De Mol?, Expeditie Robinson en The Big Music Quiz. 

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

Ook interessant voor u: