muziek

The Basily Gipsy Band

Het verborgen land van de zigeuners


vr 15 november 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Swing, romantiek en entertainment met een lach én een traan

De band, bestaande uit leden van de zigeunerfamilie Basily, laat u, naast de diverse genres muziek, kennis maken met hun geschiedenis, cultuur, de taal en levensstijl van de zigeuners.

Oorspronkelijk begonnen als pure vertolker van de Hot Club de France traditie, heeft The Basily Gipsy Band een geheel eigen identiteit van verschillende zigeunerstijlen ontwikkeld. Ze hebben op vrijwel alle grote muziekpodia ter wereld gespeeld en weten met hun ontwapenende podiumpresentatie en geniale muzikaliteit het publiek altijd in vervoering te brengen. Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met Stephanie Grapelli en de uitnodiging om op een privé-feest van niemand minder dan The Rolling Stones en Jeff Beck te spelen. De tournee in Japan was eveneens een groot succes met niet minder dan 18 concerten door het hele land.

Welkom in het leven van de Basily’s!

Website: The Basily Gipsy Band

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: