muziek

The Bootleg Sixties

Tribute


za 21 maart 2020   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


Guess what? De beste Sixties band van de wereld is terug met een vernieuwde show!

Ze zijn de crème de la crème uit Engeland en beheersen het sixties repertoire tot in de puntjes. ‘Hey Jude’, ‘Blowin’ in the Wind’, ‘Sound of Silence’ en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue komen voorbij. 

“Bezielde muzikanten die feilloos de muziek van The Beatles en tijdgenoten tot leven brengen.” | Tubantia ★★★★

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de tijd, met prachtige beelden van de maanlanding, de speech van Martin Luther King en de overwinningen van Muhammad Ali. En er zijn ook beelden van eigen bodem: Floris, Top of Flop en zelfs foto’s uit uw eigen stad in de jaren zestig.

Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop. 

"This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world." | Sir Elton John

Website: The Bootleg Sixties

“Prachtig! Geweldig genoten, alles meegezongen. Een avond om nooit meer te vergeten... Top, top, top!”

“Dit is echt de beste coverband die ik ooit gezien heb! Een aanrader voor iedereen die de muziek van de sixties heeft ervaren en voor iedereen die daarna geboren is om er kennis mee te maken.”

“Met deze superband weer terug naar de jaren 60! Ik kon niet stilzitten, we waanden ons herboren tieners!”

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.

Zang, bas: Den Pugsley
Drums, zang: Steve Phypers
Zang, gitaar: Jamie Cook
Keyboards, zang: Chris Skornia
Gitaar, zang: Toy Skeggs

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: