specials

The Making of Abbey Road

Anne Hurenkamp, Jan Cees ter Brugge, Bertolf Lentink en Diederik Nomden


do 31 oktober 2019   Kleine zaal

20:30 - 22:30 uur

Wachtlijst


vr 1 november 2019   Kleine zaal

20:30 - 22:30 uur

Laatste kans


Unieke samenwerking rond 50 jaar Abbey Road

Wie heeft er geen speciale plek in zijn hart voor het legendarische Beatles-album Abbey Road? Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de plaat, met de beroemde zebra-foto op de hoes, verscheen. Iets om te vieren.

Voor de laatste elpee waar The Beatles samen aan werkten, gaven ze nog één keer alles dat ze als band in zich hadden. Dat ging niet vanzelf, al was het resultaat fenomenaal. Abbey Road wordt door velen gezien als het beste en meest ontroerende album dat The Beatles maakten.

Wat is het verhaal achter songs als Come Together, Something en Here Comes The Sun en wat gebeurde er in 1969 allemaal achter de schermen? Vier Beatlesliefhebbers en -kenners Bertolf Lentink (Her Majesty), Diederik Nomden (Her Majesty, The Analogues), Jan Cees ter Brugge (podcast Fab4Cast en auteur van diverse Beatlesboeken) en Anne Hurenkamp (blog BeatlesTalk) nemen u mee terug naar de Londense Abbey Road Studio's en het beroemde zebrapad dat daar voor de deur ligt.

Aan de hand van verhalen en bijzondere geluidsfragmenten komt Abbey Road opnieuw tot leven. Singer-songwriters Bertolf Lentink en Diederik Nomden leggen daarbij al zingend en spelend uit hoe de muziek tot stand kwam.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan het concert van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 15,00 per persoon.

De specialiteit van vandaag: Bangers & Mash
Een heerlijk traditioneel Engels gerecht bestaande uit worst geserveerd met aardappelpuree. 

Locatie: Brasserie | € 15,00 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Specialiteit van de dag

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: