musical

The Rocky Horror Show

Sven Ratzke, Esmée Dekker e.a.


za 17 oktober 2020  

20:00 uur

Niet reserveerbaar


De voorstelling 'The Rocky Horror Show' wordt verplaatst naar seizoen 2021-2022. Zodra de nieuwe datum bekend is informeren wij onze bezoekers. Kaartkopers worden door ons op de hoogte gebracht.

 

Een avond waarop eindelijk alles een keer mag!

  • Een hilarische, wilde rit vol rock-‘n-roll muziek die je niet snel zal vergeten
  • Met Sven Ratzke (Starman, Homme Fatale) en Esmée Dekker (My Fair Lady, Evita)

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt op een stormachtige avond verzeild in het kasteel van Frank-N-Furter. Ze maken er kennis met zijn blonde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere bijzondere figuren. De avond ontaardt in een regelrechte relatie– en libidotest met veel jarretels. ‘The Rocky Horror Show’ is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres met onweerstaanbare rock ‘n’ roll-muziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met zijn publiek opgebouwd. Een avond waarop eindelijk alles een keer mag!

Hoofdrol voor topentertainer Sven Ratzke

Met in de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’, ‘Starman’ en 'Where are we now' (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden. De regie is in handen van Paula Bangels. Paula is één van de vooraanstaande nieuwe regisseurs, die voor De Graaf & Cornelissen Entertainment het bloedstollende en alom geroemde ‘Fatal Attraction’ regisseerde. De choreografie wordt gemaakt door de talentvolle jonge choreografe, Chiara Re.

Esmée Dekker naast Sven Ratzke in ‘The Rocky Horror Show’!

Esmée Dekker maakte haar debuut in ‘De Jantjes’ en speelde daarna in ‘Heerlijk duurt het langst’ en ‘Zo’n Toon’. Haar eerste echt grote rol scoorde ze in ‘A Chorus Line’, gevolgd door de hoofdrol in ‘My Fair Lady’. Voor de vertolking van Eliza Doolittle ontving ze lovende kritieken en een nominatie Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol. Afgelopen seizoen was ze te zien als maîtresse in ‘EVITA’ en vertolkte ze een keer per week de titelrol Evita. Op dit moment is ze te zien in de musical ‘Lazarus’ van Ivo van Hove.

Ook interessant voor jou: