toneel

The Brothers Timisela

HOTPERDOMME NOU! reprise


za 11 mei 2019   Kleine zaal

20:30 - 22:30 uur

Wachtlijst


Ze kwamen uit het niets en opeens stonden ze overal in de Nederlandse theaters voor uitverkochte zalen. Dat was eigenlijk niet eens de bedoeling. In die periode veranderde er veel voor de broers Henry en Joshua. Ze werden vader. Verloren plotseling hun moeder. Het publiek wilde ondertussen meer, meer en meer. Vervolgens namen ze rust. Eventjes maar… want ze zijn terug!

De keerzijde van het succesverhaal blijkt net zo boeiend en ze schreven een nieuw openhartig programma. HOTPERDOMMENOU! is de show waar herkenbaarheid een grote rol speelt, waar je entertainment krijgt zoals alleen Henry en Joshua het kunnen brengen en waar de lach en de traan aanwezig zullen zijn.

Website: The Brothers Timisela

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Karma's Keuken voor slechts € 18,50 per persoon.

Op het menu staat een lekkere grote saté spies van biologische kippendijen met verse frieten en een frisse salade. Of kies voor de vegetarische groene curry met papadum, jasmijnrijst, mangochutney en raita.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: