jeugd & familie

Theater Gnaffel

Robin Hood - Prins van de bossen (4+)


zo 10 april 2022   Kleine zaal

15:00 - 17:30 uur

Bestel snel


Een komische en originele voorstelling die speelt met eerlijkheid en goed en kwaad

Iedereen kent het verhaal van Robin Hood: Prins Jan besteelt het land om er zelf rijk van te worden. En onze held Robin steelt van de rijken om de armen te helpen.
Robin Hood is eerlijk en goed en Prins Jan bakt er niets van. En Marian? Zij is het mooie meisje. Maar klopt dit verhaal wel? En wat is nou eerlijk?

Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Een verhaal waar goed niet alleen goed is en slecht niet alleen slecht.
Deze komische en originele voorstelling speelt met eerlijkheid en goed en kwaad. Een muzikaal poppenspel met drie energieke acteurs en met nieuwe muziek van Herman van Veen.


Website: Theater Gnaffel

Tekst : Mark Haayema

Regie: Job Raaijmakers

Dramaturgie: Rob Vriens

Spel: Markoesa Hamer, Karlijn Koel, Job Raaijmakers

Vormgeving: Marieke van Veen

Poppen: Elout Hol

Kostuums: Dorien de Jonge

Lichtontwerp: Berry Claassen

Muziek: Herman van Veen en Henk van der Schalk

Techniek: Valentijn van der Mieden en Bas Willekes

Theater Gnaffel maakt voorstellingen voor kinderen van vier tot en met veertien jaar en hun familie. In theaters, op scholen, op festivals en in concertzalen. De voorstellingen zijn geïnspireerd en gebaseerd op de belevingswereld van kinderen: in verwondering over het leven, nieuwsgierig, nog onbevangen en tegelijkertijd aan het zoeken naar hun eigen plek in het leven.

Ook interessant voor jou: