jeugd & familie

Hamlet, de familievøørstelling (8+)

Theater Rotterdam


do 24 januari 2019   Grote zaal

19:00 uur

Bestel snel


Jaarlijkse familiespektakel van de makers van 'Snorro' en 'Lang en Gelukkig'

Kijkt u ook al uit naar het jaarlijkse familiespektakel van Theater Rotterdam, voorheen Ro Theater? Dit seizoen gaat regisseur Pieter Kramer iets heel spannends doen. Het beroemdste stuk ter wereld – Hamlet van William Shakespeare – brengen als familievoorstelling. En natuurlijk doet Kramer dat op de manier die je van hem gewend bent; dus met haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Maar het wordt wèl Hamlet.

“Regisseur Pieter Kramer en de zijnen bieden ruimte aan het drama en de spanning van het origineel, maar voegen daar net zo gemakkelijk een hilarische stukje deurenklucht aan toe, zonder direct in totale meligheid te vervallen.” | Telegraaf

De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die erg in de war raakt. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woede-uitbarstingen.

Hamlet is een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een sprookjesachtig feest voor jong en oud. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij. Wordt bijzonder!

Website: Theater Rotterdam

Regie: Pieter Kramer
Tekst: Don Duyns
Met: Mattias Van de Vijver, Sofie Porro, Wart Kamps, Dick van den Toorn, Han Oldigs, Ali Ben Horsting, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz, Abdelkarim el Baz
Liedteksten: Alex Klaasen
Choreografie: Daan Wijnands
Muzikale leiding: Boudewijn Ruigrok
Regieassistentie: Esther Habbema
Dramaturgie: Dirkje Houtman
Decorontwerp: Niek Kortekaas
Kostuumontwerp: Sabine Snijders
Ontwerp kap & grime: Cynthia van der Linden

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: