jeugd & familie

Theater Sonnevanck

Koning Bowi (4+)


za 23 oktober 2021   Kleine zaal

15:00 - 15:50 uur

Bestel snel


LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heb je (vanaf 13 jaar)  een coronatestbewijs nodig. Gebruik hiervoor de Coronacheck-app. Vergeet ook vooral je legitimatiebewijs niet.
Kijk voor meer informatie op onze pagina Veilig naar het theater. Wij wensen je een fijn bezoek!


Een magische battle om de baas te zijn

Bowi gaat voor het eerst naar school en dat valt hem vies tegen. Thuis kreeg hij wat hij wilde. Nu moet hij alles delen, samen spelen en luisteren naar de juf. Hij moet aan tafel zitten met de bazige Robin en Zip. Alles moet op hun manier. Dat wil Bowi helemaal niet. Was hij maar de koning van de klas!

En dan gebeurt iets wonderlijks. De klas trilt, licht flitst in alle kleuren van de regenboog… en Bowi’s wens komt uit. Hij is koning van de klas! Heerlijk, alles gaat zoals hij wil. Nu moeten Robin en Zip Bowi’s bediendes zijn. Dat vinden ze echt niet te doen. Als de kroon van Bowi smelt door de zon, krijgt Robin een idee. ‘Was ik de zon maar, dan was ik zelfs over de Koning de baas’. Flits! Ook haar wens komt uit. Ze brandt zo fel, dat de anderen bijna flauwvallen van de warmte. Puffend van de hitte bedenkt Zip iets. Hij weet wie zelfs over de zon de baas is… Komt er een winnaar uit deze magische machtsstrijd?
 

 

Website: Theater Sonnevanck

Tekst & regie:                    Daniël van Klaveren

Compositie:                       Lucas Wiegerink

Spel:                                Sam van Hulst, Isabelle Kafando en Bart Sietsema

Slagwerk:                         Laura Trompetter

Vormgeving:                     Atelier Clement

Lichtontwerp:                   Mike Evers 

Geluidsontwerp:                Maurits Thiel

Techniek:                          Tom de Haas en Jeroen van Terheijden

Producent:                        Theater Sonnevanck

Alle kinderen krijgen een programmaboekje, vol opdrachten, puzzels, testjes en vragen. Hiermee kunnen ze op een speelse manier, samen met hun ouders, over de thema’s van de voorstelling napraten.

Ook interessant voor jou: