jeugd & familie

Theater Terra

Peter Pan (6+)


vr 17 april 2020   Grote zaal

19:00 uur

Afgelast


De voorstelling Peter Pan van Theater Terra wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan!

Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin, voor iedereen vanaf 6 jaar.

“Theater Terra op het hoogste niveau” | Musicalworld ★★★★

Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

“Een creatief hoogstandje” | Musicalsites ★★★★

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 6 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Theater Terra

Cast: Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg en Wouter Smeulders
Naar het toneelstuk van: J. M. Barrie
Script & liedteksten: Marc Veerkamp
Muziek: Fons Merkies
Regie: Wesley de Ridder 
Poppen-, decor- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens 
Geluidsontwerp: Erwin van den Broek
Producent: Michiel Morssinkhof

Foto: Boy Hazes

Ook interessant voor u: