jeugd & familie

Theater Terra

Peter Pan (6+)


vr 10 juli 2020   Grote zaal

13:00 - 14:05 uur

Afgelast


vr 10 juli 2020   Grote zaal

16:00 - 17:05 uur

Bestel snel


vr 10 juli 2020   Grote zaal

19:00 - 20:05 uur

Bestel snel


Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan. Het zomeruitje voor het hele gezin!

Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin, voor iedereen vanaf 6 jaar.

“Theater Terra op het hoogste niveau” | Musicalworld ★★★★

Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

“Een creatief hoogstandje” | Musicalsites ★★★★

Website: Theater Terra

In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen in de deventer schouwburg

Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 6 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

We hanteren hierin de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment geeft het RIVM aan dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar moet houden, maar dat er een uitzondering gemaakt mag worden voor mensen uit hetzelfde huishouden.

Bij het boeken van je kaarten voor de voorstelling kun je geen rij- en stoelnummers kiezen; je koopt dus toegangsbewijzen zonder specifieke plek. De dag van de voorstelling wijst onze medewerker je een plek in de zaal toe. Mensen uit één huishouden zitten naast elkaar in de zaal. In de overige gevallen zorgt onze medewerker ervoor dat er altijd 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Cast: Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg en Wouter Smeulders
Naar het toneelstuk van: J. M. Barrie
Script & liedteksten: Marc Veerkamp
Muziek: Fons Merkies
Regie: Wesley de Ridder 
Poppen-, decor- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens 
Geluidsontwerp: Erwin van den Broek
Producent: Michiel Morssinkhof
Foto: Boy Hazes

Ook interessant voor jou: