muziek

Tim Akkerman & The Ivy League

Tim 20 Akkerman


vr 6 november 2020   Grote zaal

19:00 - 20:15 uur

Bestel snel


vr 6 november 2020   Grote zaal

21:15 - 22:30 uur

Bestel snel


Een ode aan de rockmuziek

Het is alweer 20 jaar geleden dat de Tim Akkerman in de Haagse rockband Di-rect stapt en daarmee grote successen viert. Na 10 jaar verlaat hij de groep en begint hij aan een solocarrière. In 2011 kwam hij met het singer-songwriterachtige album Anno, drie jaar later was er het iets steviger The Journey.

Akkermans eigen reis ging intussen ook door – zo tourde hij in 2018 door het land met een Bruce Springsteen-tribute. Die concerten hebben hem duidelijk beïnvloed bij het maken van zijn net verschenen derde album Lions Don’t Cry samen met zijn band The Ivy League. De gitaren ronken, bas en drums pompen en Akkerman zelf klinkt geïnspireerd als The Boss in zijn beste dagen! 

Een twee decennia durende muzikale zwerftocht, die zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten is, dat een avond met Tim Akkerman een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit moet zijn. 'Tim 20 Akkerman' is een ode aan de rockmuziek en voor de liefhebbers hiervan in alle mogelijke smaken.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket.

Website: Tim Akkerman

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: