cabaret

Ton Kas

KAKMAKER


do 10 januari 2019   Grote zaal

20:00 - 21:30 uur

Laatste kans


Ton Kas grapt voor de sterke maag

Ton Kas, onder andere bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en van de films Matterhorn en Vet Hard, is terug in het theater. Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER komt hij met het vervolg: KAKMAKER.

“Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.” | Het Parool

'Lachen tot je scheel ziet', dat is Kas zijn opzet voor de shows. En bij zijn derde ronde moppentappen in het theater is dat niet anders. "Hooguit dat ik het deze keer nóg meliger, baloriger en hilarischer ga proberen te maken dan de voorgaande keren. Ik wil de lat heel hoog leggen, zodat ik er makkelijk onderdoor kan.…", aldus Ton Kas.

Website: Bunker Theaterzaken

Ton Kas is o.a. bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en verder van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en de films LEK, Vet Hard, Vox Populi, De Heineken ontvoering, Plan C en het veelbekroonde Matterhorn. In 2014 won hij de Gouden Kalf voor de beste mannelijke bijrol in de film ‘Jongens’. Ook won hij drie maal de VSCD Mimeprijs.

Theaterhistorie:

  • JABROER (2015)
  • Eerste Klootviool (2013) Dogville (2006)
  • FOOD COMA (2004), met mugmetdegoudentand
  • O.a. Desperado, Ons Soort Mensen en Stand-in (2003) met toneelgezelschap Kas & De Wolf.

De pers over zijn vorige voorstelling JABROER:

Stentor
“De komische acteur, bekend van Hertenkamp en 't Schaep, heeft een mooi genre op het toneel gezet. Met hem is de moppentapper opgestaan die de techniek van de grap volledig doorgrondt.”

Het Parool
“Meesterlijke moppentapper Ton Kas verveelt geen seconde. Kas toont zich opnieuw een meesterlijke moppentapper, die met zijn gortdroge voordracht zelfs van ietwat flauwe, voorspelbare bakken nog iets hilarisch weet te kneden.”

Dagblad van het Noorden
“Zijn timing is geweldig. Het is meteen raak als hij het toneel oploopt. Moppen, moppen, moppen, aan een rijgdraad van taalgrappen. De Vrouwen hebben besloten hun gedoogzone te verruimen. Omdat de tekst ertoe uitnodigt, schrappen zij het begrip vrouwonvriendelijk even ten einde de samenkomst niet te frustreren.”

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Burgertrio uit Karma's Keuken voor € 17,50 per persoon.

Op het menu staan 3 burgertjes van black angus, kip en zalm.

Of de vegetarische optie: 3 vegaburgetjes van quinoa linzen, rode biet en noten.

Beiden worden geserveerd met zoete aardappelfriet en frisse sla.

Locatie: Brasserie | € 17,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: